search

nem

Gak sengaja nemu ttng ICOnya elastos berkat media influencernya NEO

Tp elastos susah dijelaskan secara singkat dan gampang karena emg ribet... makanya orang2 bnyak yg belum nemu in elastos.. maka itu blm bnyak yg invest dan itupun investor amerika blm bsa masuk 😁😂

Indra.p
Gak bagusnya xrp net dan coin nya gak ada hubungannya..jd kegunaan koinnya sendiri gak ada

Entahlah xrp.. emg ga minat sih.. xrp mnarik perhatian karena dia gain paling gede di 2017.. nomer dua NEM yg spertinya ga bakal ngapa2in di 2018 ini 🤣🤣

Pagi smuanya... chart hari ini bagus ya... ela berusaha nembus resistan 43$ ...kalo berhasil jebol, resisten berikutnya di 60$ kali ya 😀

Bottom di berapa sih btc bakalan sebelum nembus resistance dan rally? 5600-5800?

6750 harusnya sih kata ahli2 sdh nembus resistance ya. doain aja weekday ngangkat lagi

kayanya gak akan semua coin bakal nemu ATH nih

Dia kasi 2 karakter. Bogdanof : bearish Sminem: bullish

Selamat pagi pejuang2 crypto. Setelah pertempuran hidup mati melawan tekanan antek2 dari negara beruang akhirnya kita telah menemukan titik terang. Pengorbanan patriot2 Alt dalam menjaga kedaulatan Raja Btc akhirnya terbayarkan. Tetap positif terus berkarya, masa depan akan cerah. MERDEKA Jakarta, 17-08-2018

Om teemu kayanya lg di sby, siapa yg bisa nemenin. hahah

Om @Multastoy mau nanya ane barusan tes coba kirim ela dari elephant ke web wallet pake scan barcode. Setelah ane tunggu 1 jam-an gk sampe2. Dan setelah ane cek adress web yg dipake buat receive kok gak nemu hasilnya ya di elastos tracker?

aslinya sih kita masih bisa diseriusin karena hubungan darah jauh (sama2 dari garis keturunan keluarga perempuan - ibu/nenek)Tapi keluarga dia religius banget, apalah daku yg agamanya cuman nempel di KTP doang

Disarankan untuk tidak menggunakan mnemonic dari wallet2 sebelumnya

Some things to note:1) You can already register for a supernode without setting up your supernode.2) The instructional video, “How to Run a Supernode,” will be released in the near future. It presents an example demonstration and actual configurations may vary when setting up your own supernode.3) At the moment, community elected supernodes will not take part in the DPoS consensus of the Elastos Blockchain; only the 12 CRC supernodes are currently contributing to DPoS consensus.4) Community elected DPoS supernodes will take part in consensus after phase 5 is complete.6) You can link your node public key to your wallet public key when setting up a supernode. Consequently, it does not matter if you setup a supernode now or in the near future. This is why you can already register and vote for a supernode.7) The first round of elections will be complete after Phase 5 is complete. After that, each round will occur every 36 blocks, at approximately 72 minute intervals.The first round of elections will span a few weeks. As such, there is plenty of time to setup a supernode and begin receiving votes.8) The new wallet will have multi-sig capabilities in the near future.9) If you have an existing 12 word mnemonic phrase registered at wallet.elastos.org, you can use them to import onto the new wallet. However, the synchronization time may be longer. Hence, it’s recommended that you create a new 12 word mnemonic phrase on the new wallet if you want your synchronization time to be faster. This is only a recommendation. The 12 word mnemonic phrase registered on this new mobile wallet cannot be used to import your wallet onto wallet.elastos.org.10) Web wallet at wallet.elastos.org is an HD wallet and thus has multiple addresses associated with the same mnemonic phrase so when you import the 12 word mnemonic of web wallet on the new mobile wallet, make sure the box “Single-address” is unchecked.11) Elephant wallet is a single address wallet so when you import the 12 word mnemonic of elephant wallet on the new mobile wallet, make sure the box “Single-address” is checked.12) The new mnemonics created on the new mobile wallet will not work on web wallet.

The Elastos Blockchain Development Team has upgraded the ELA Wallet. Version 1.3.1 is now available for download for iOS and Version 1.0.2 is now available for Android.This update includes:1. Optimized wallet startup speed;2. Fixed two bugs that caused the app to crash;3. Optimized system compatibility with previous versions;4. Optimized the English translation content;5. Optimized interface UI details.Note: Please make sure your wallet mnemonic has been backed up before upgrading to the new version.iOS download: https://itunes.apple.com/us/app/elastos-wallet/id1453348077?ls=1&mt=8Android download: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.elastos.unionsquare.android